Apkepti grybai su grietine - Vegetariški patiekalai

Apkepti grybai su grietine

Naudojau pievagrybius, tačiau, jei savo šaldytuve turite kitų grybų, galite naudoti ir juos.

Apkepti grybai su grietine

INGREDIENTAI:

  • 200 g. grybų
  • 1 svogūnas
  • petražolių, krapų
  • 4 šaukštai grietinės
  • alyvuogių aliejus kepti

porcijų skaičius 2
paruošimo laikas 15 min.


PARUOŠIMAS:

Grybus ir svogūnus supjaustykite. Apkepkite juos aliejuje. Kol kepa pagardinkite petražolėmis, krapais ir tada supilkite grietine. Troškinkite 5 min. Patarimas: išsivirkite papildomai bulves, jos puikiai tiks prie grybų.


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Vegetariški patiekalai





Komentarai:

Komentarų nėra






Įveskite raktažodį.