Čiabata su vyšniniais pomidorais - Užkandžiai

Čiabata su vyšniniais pomidorais

Receptas

Gero patiekalų gaminimo!

Čiabata su vyšniniais pomidorais

Brusketa - taip yra vadinamas šis gardus patiekalas, kuris yra kilęs iš Italijos, ten kur šilta, gera, kaip ir šis patiekalas.

Čiabata su vyšniniais pomidorais
© chefjeff.areavoices.com nuotr.

INGREDIENTAI:

  • 4 vnt. čiabatos (arba baltos duonos)
  • 1 pakelis vyšninių pomidorų
  • mocarela
  • 3 skiltelės česnako
  • pipirai su druska
  • aliejus
  • bazilikas
  • salotų lapai

porcijų skaičius 4-6
paruošimo laikas 30 min.


PARUOŠIMAS:

Čiabatas supjaustykite per pusę (riekelėmis). Supjaustykite pomidorus, sudėkite ant čiabatų ir įdėkite į orkaitę 150 C apie 15min. Supjaustykite mocarelą, česnaką, salotų lapus, sukapokite baziliką (geriausiai tiks šviežias). Kai pamatysite, kad paskrudo duonelės su pomidorais išimkite ir ant jų sudėkite likusius ingridientus, apliekite aliejum. 


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Užkandžiai





Komentarai:

Komentarų nėra






Įveskite raktažodį.