Sunkesnis receptas, bet siūlau nepatingėti ir išbandyti šiek tiek įdomesnį receptą, kurio skonis tikrai atsipirks.
Farširuotos paprikos receptas
INGREDIENTAI:
500 ml. 10 proc. grietinėlės
500 ml. 10 proc. grietinės
10 paprikų (įvairių spalvų)
aliejaus kepimui
1 svogūnas
150 g. ryžių
3 skiltelės česnako
50 g. svogūnų laiškų
petražolių, krapų
PARUOŠIMAS:
Svogūnus supjaustyti kartu su česnaku, petražolėm, krapais, svogūnų laiškais. Sumaišyti su faršu, iškepti keptuvėje. Išvirkite ryžius. Viską kartu sumaišykite. Paprikų viršūnes perpjaukite ir į vidų viską sudėkite, uždenkite paprikų kepurėles. Į didelį puodą ipilkite grietinėlę, grietinę, jei labai tiršta įpilkite šiek tiek vandens. Sudėkite paprikas ir troškinkite 40 min.