Įdarytos paprikos - Jautienos patiekalai

Įdarytos paprikos

Šiam patiekalui galima naudoti ir geltonas, oranžines ar raudonas paprikas. Įdomiai atrodantis bei skanus patiekalas.

Įdarytos paprikos
© valgis.lt nuotr.

INGREDIENTAI:

  • 2 paprikos
  • 1/2 svogūno
  • 5 skiltelės česnako
  • 2 šaukštai tarkuoto sūrio
  • 100 g. macarelos
  • kario, čiobrelių, krapų
  • 200 g. maltos mėsos
  • 4 šaukštai grietinės

porcijų skaičius 2
paruošimo laikas 1 val.


PARUOŠIMAS:

Šiam patiekalui tiks tiek jautienos, tiek kiaulienos malta mėsa. Maltą mėsą pagardinkite kariu, čiobreliais, krapais, gerai išmaišykite ir išmuškite. Taip bus žymiai skaniau.  Sumaišykite su grietine, jei norite galite naudoti ir majonezą. Šiek tiek apkepkite keptuvėje. Iškopkite paprikas. Sudėkite faršą, sutarkuotą svogūną, česnakus į paprikas. Ant viršaus suberkite tarkuotą sūrį ir mocarelą. Kepkite orkaitėje 30 min. 180 C. 


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Jautienos patiekalai





Komentarai:

Komentarų nėra






Įveskite raktažodį.