Šiam patiekalui galima naudoti ir geltonas, oranžines ar raudonas paprikas. Įdomiai atrodantis bei skanus patiekalas.
Įdarytos paprikos receptas
INGREDIENTAI:
2 paprikos
1/2 svogūno
5 skiltelės česnako
2 šaukštai tarkuoto sūrio
100 g. macarelos
kario, čiobrelių, krapų
200 g. maltos mėsos
4 šaukštai grietinės
PARUOŠIMAS:
Šiam patiekalui tiks tiek jautienos, tiek kiaulienos malta mėsa. Maltą mėsą pagardinkite kariu, čiobreliais, krapais, gerai išmaišykite ir išmuškite. Taip bus žymiai skaniau. Sumaišykite su grietine, jei norite galite naudoti ir majonezą. Šiek tiek apkepkite keptuvėje. Iškopkite paprikas. Sudėkite faršą, sutarkuotą svogūną, česnakus į paprikas. Ant viršaus suberkite tarkuotą sūrį ir mocarelą. Kepkite orkaitėje 30 min. 180 C.