Kalmarų salotos su žirneliais - Salotos

Kalmarų salotos su žirneliais

Receptas

Gero patiekalų gaminimo!

Kalmarų salotos su žirneliais

Vietoj tradicinių salotų su liežuviu siūlau pabandyti kalmarus. Skonis tikrai pakis ir paįvairins senas salotas.

Kalmarų salotos su žirneliais
© allrecipes.ru nuotr.

INGREDIENTAI:

  • 500 g. kalmarų filė
  • 1 raudonas svogūnas
  • 1 bonkutė konservuotų žirnelių
  • 5 vnt. marinuotų agurkų
  • žiupsnis petražolių, krapų
  • 4 šaukštai majonezo

porcijų skaičius 4
paruošimo laikas 15 min.


PARUOŠIMAS:

Kalmarus virti 3 minutes, išvirtus kalmarus išdžiovinti, jei norite galite juos smulkiau supjaustyti. Žirnelių vandenį išpilti, sudėti į dubenį. Juostelėm supjaustyti agurkus (bulvių skutikliu), kuo smulkiau supjaustyti svogūnus, sukapoti petražoles su krapais. Viską sudėti į vieną dubenį ir sumaišyti su majonezu.


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Salotos





Komentarai:

Komentarų nėra






Įveskite raktažodį.