Kalmarų salotos su žirneliais - Salotos

Kalmarų salotos su žirneliais

Vietoj tradicinių salotų su liežuviu siūlau pabandyti kalmarus. Skonis tikrai pakis ir paįvairins senas salotas.

Kalmarų salotos su žirneliais
© allrecipes.ru nuotr.

INGREDIENTAI:

  • 500 g. kalmarų filė
  • 1 raudonas svogūnas
  • 1 bonkutė konservuotų žirnelių
  • 5 vnt. marinuotų agurkų
  • žiupsnis petražolių, krapų
  • 4 šaukštai majonezo

porcijų skaičius 4
paruošimo laikas 15 min.


PARUOŠIMAS:

Kalmarus virti 3 minutes, išvirtus kalmarus išdžiovinti, jei norite galite juos smulkiau supjaustyti. Žirnelių vandenį išpilti, sudėti į dubenį. Juostelėm supjaustyti agurkus (bulvių skutikliu), kuo smulkiau supjaustyti svogūnus, sukapoti petražoles su krapais. Viską sudėti į vieną dubenį ir sumaišyti su majonezu.


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Salotos





Komentarai:

Komentarų nėra






Įveskite raktažodį.