Kiaulienos šašlykai - Kiaulienos patiekalai

Kiaulienos šašlykai

Nesudėtingas šašlykų paruošimo būdas. Pasigaminkite savo marinatą, taip sutaupysite pinigų ir mėgausitės pačių skaniai paruoštais šašlykais. 

Kiaulienos šašlykai
© 1zoom.me nuotr.

INGREDIENTAI:

  • 800 g. Kiaulienos mentės
  • 150 ml. Aliejaus
  • 50 ml. Baltojo vyno acto
  • Svogūnas
  • Žiupsnis aitriosios paprikos miltelių
  • Žiupsnis druskos, pipirų

porcijų skaičius 4
paruošimo laikas 45 min.


PARUOŠIMAS:

Sumaišykite aliejų, druską, pipirus, paprikos miltelius, vyno actą bei supjaustytą svogūną. Supjaustykite kiaulieną kubeliais (galite naudoti ir sprandinę ar nugarinę). Mėsą išvoliokite marinate ir palikite pastovėti bent pusvalandį (geriausia per naktį). Maukite marinuotą mėsą ant iešmų ir dėkite kepti, pasilikite šiek tiek marinato kepimui. Kepkite apie 15 minučių. Kas porą minučių apversite ir pašlakstykite marinatu.
Iškepti šašlykai puikiai tiks su ryžiais ar daržovėmis.


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Kiaulienos patiekalai





Komentarai:

Ela      (2015-06-10 13:27:43)
Būtinai išbandysim taip marinuotus šašlykus :))

 102  87 






Įveskite raktažodį.