Krevetės su bekonu - Užkandžiai

Krevetės su bekonu

Nors pagalvosite, kad krevetės su bekonu nelabai dera, tačiau išbandykite šį patiekalą - skonis tikrai labai įdomus. Prie jų rekomenduojama pasigaminti ir padažą.

Krevetės su bekonu
© redheadedcajun.com nuotr.

INGREDIENTAI:

  • 30 didelių krevečių
  • 30 bekono juostelių
  • 1 skardinė pomidorų savo sultyse
  • 2 skiltelės česnako
  • 3 šaukšteliai tabasko padažo
  • 1 šaukštas cukraus
  • 1/4 šaukštelio druskos

porcijų skaičius 3-4
paruošimo laikas 40 min.


PARUOŠIMAS:

Pomidorus, česnakus, cukrų, druską, tabasko padažą sudėkite į keptuvę ir troškinkite 5-9 minutes. Tada su blenderiu viską sumalkite. Krevetes nuplaukite ir jas apvyniokite bekono juostelėmis, kepkite ant mažos ugnies iš abiejų pusių kol paskrus. Patiekite kartu su Jūsų paruoštu padažu.


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Užkandžiai





Komentarai:

Komentarų nėra






Įveskite raktažodį.