Ryžių rutuliukai - Vegetariški patiekalai

Ryžių rutuliukai

Receptas

Gero patiekalų gaminimo!

Ryžių rutuliukai

Ryžių rutuliukai puikiai tiks tiek prie užkandžių stalo tiek prie mėsos kepsnio.

Ryžių rutuliukai
© zdorovaeda.ru nuotr.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė ryžių
  • 100 g. šviežių špinatų
  • 2 kiaušiniai
  • 120 g. tarkuoto sūrio
  • 1/2 stiklinės džiūvėsių
  • pipirų, druskos
  • saulėgrąžų aliejaus

porcijų skaičius 2-3
paruošimo laikas 40 min.


PARUOŠIMAS:

Ryžus virkite 18 minučių. Apliekite špinatus su virintu vandenių, vėliau špinatus pakiškite po šaltu vandeniu ir palikite ant sietelio, kad nubėgtų vanduo. Kiaušinius išmuškite ir suplakite. pagardinkite druska, pipirais. Špinatus sumaišykite su ryžiais. Suformuokite blyną, į vidurį įdėkite šiek tiek sūrio, tai bus įdaras, tada formuokite rutuliukus, kad įdaras būtų viduje. Rutuliukus iškočiokite džiūvėsiuose, tada kiaušinyje ir vėl pakartotinai džiūvėsiuose ir kepkite, kol gražiai paskrus.


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Vegetariški patiekalai





Komentarai:

Komentarų nėra






Įveskite raktažodį.