Vištiena su imbieru - Vištienos patiekalai

Vištiena su imbieru

Imbieras puikus prieskonis norint patiekalui suteikti išskirtinį skonį. Imbieras turi specifinį skonį, kuris ne visiems priimtinas, tačiau jį mėgstantys nenusivils.

Vištiena su imbieru
© eda.ru nuotr.

INGREDIENTAI:

  • 1 viščiukas
  • 2 šaukštai malto imbiero
  • 1 šaukštelis medaus
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1 apelsinas

porcijų skaičius 5-6
paruošimo laikas 1 val. 15 min.


PARUOŠIMAS:

Maltą imbierą sumaišykite su medumi ir aliejumi. Teptuku aptepkite viščiuką. Nulupkite apelsiną, supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į kepimo formą. Įpilkite šaukštą vandens. Padėkite visčiuką ir kepkite orkaitėje 1 valandą 200 C. Jei norite dar įdomesnio skonio vietoj kelių griežinėlių apelsinų įdėkite citrinos. 


RECEPTO AUTORIUS: valgis.lt

Vištienos patiekalai





Komentarai:

Komentarų nėra






Įveskite raktažodį.