Gaivus ir neriebus maskarponės sūrio tortas, kurį labai paprasta paruošti.
Gaivus maskarponės sūrio tortas receptas
INGREDIENTAI:
2 pakeliai sausainių
180 g. sviesto
500 g. maskarponės
1 skardinė kondensuoto pieno
400 g. natūralaus jogurto
50 ml. apelsinų sulčių
20 g. želatinos
PARUOŠIMAS:
Susmulkinkite sausainius iki trupinių ir sumaišykite su išlydinu sviestu. Pyrago formos skartos apačią padenkite kepimo popieriumi ir supilkite bei gražiai išlyginkite masę.
Maskarponę sumaišykite su kondensuotu pienu, įdėkite natūralų jogurtą, supilkite apelsinų sultis, želatiną ir dar kartą gerai išmaišykite. Masę pilkite ant sausainių ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
Sustingusį maskarponės tortą papuoškite uogomis, vaisiais ar savo mėgstamo šokolado gabaliukais.