Tikiu, kad daugelis šiais metais prigrybavo, todėl ieško įdomių receptų su grybais.
Grybų salotos receptas
INGREDIENTAI:
500 g. virtų grybų
20 g. svogūnų laiškų
100 g. grietinės
10 g. citrinų sulčių
pipirų, krapų
100 g. konservuotų žirnėlių
3 salotų lapai
1 morka
2 šaukštai garstyčių
10 g. aliejaus
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMAS:
Grietinę, majonezą, aliejų, citrinų sultis, garstyčias, pipirus, krapus sumaišyti iki vienalytės konsistencijos ir palikite stovėti - tai bus Jūsų padažas. Pievagrybius atvėsinkite ir supjaustykite. Morką, svogūnų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite su grybais. Prieš patiekiant sumaišykite su padažu. Papuoškite salotų lapais.