Nesudėtingas šašlykų paruošimo būdas. Pasigaminkite savo marinatą, taip sutaupysite pinigų ir mėgausitės pačių skaniai paruoštais šašlykais.
Kiaulienos šašlykai receptas
INGREDIENTAI:
800 g. Kiaulienos mentės
150 ml. Aliejaus
50 ml. Baltojo vyno acto
Svogūnas
Žiupsnis aitriosios paprikos miltelių
Žiupsnis druskos, pipirų
PARUOŠIMAS:
Sumaišykite aliejų, druską, pipirus, paprikos miltelius, vyno actą bei supjaustytą svogūną. Supjaustykite kiaulieną kubeliais (galite naudoti ir sprandinę ar nugarinę). Mėsą išvoliokite marinate ir palikite pastovėti bent pusvalandį (geriausia per naktį). Maukite marinuotą mėsą ant iešmų ir dėkite kepti, pasilikite šiek tiek marinato kepimui. Kepkite apie 15 minučių. Kas porą minučių apversite ir pašlakstykite marinatu.
Iškepti šašlykai puikiai tiks su ryžiais ar daržovėmis.
Ela (2015-06-10 13:27:43)
 190  162 Būtinai išbandysim taip marinuotus šašlykus :))