Patys skaniausi kiaulienos suktinukai gaunasi iš nugarinės. Kad suktinukai nebūtų labai sausi ir įgautų papildomo skonio pridėsime šoninės. Pateikiame nesudėtingą paprastą receptą pietų paįvairinimui.
Lengvai paruošiami kiaulienos šonkauliukai. Vos per 50 minučių iškepsite gražiai apskrudusius sultingus šonkauliukus. Paruošimas nereikalauja daug pastangų bei maisto produktų, tad jį gali pasidaryti kiekvienas.
Šiam patiekalui svarbu naudoti tinkamus ir kokybiškus makaronus. Svarbu dėl to, kad prastos kokybės makaronai neišlaikys formos ir suplyš. Makaronai turi būti poros pirštų dydžio. Makaronų pavadinimas "cannelloni".
Kibinai - Karaimų nacionalinis patiekalas. Labai populiarus patiekalas Lietuvoje. Nors ir paruošimo procesas gan ilgas, tačiau vertas šių pastangų. Išbandykite šį kibinų receptą.
Kartais kiauliena būna labai sultinga, o kartais deja, primena guma. Atidžiai rinkitės mėsą, ypač stebėkite kokia jos konsistencija. Ar paspaudus mėsa, atsigauna įdubimas ar ne.
Po darbo dienos mažiausiai norisi praleisti dar kelias valandas virtuvėje, todėl sukroviau viską ką radau šaldytuve pakankamai greitai paruošiamam patiekalui. Gavosi labai skanus bei sotus patiekalas tinkantis tiek pietums tiek sočiai vakarienei.