Skanus būdas pasinaudoti ypatinga rudens daržove - moliūgu.
Vištiena su moliūgu receptas
INGREDIENTAI:
200 g. moliūgo
400 g. vištienos filė
skardinė žirnelių
1 svogūnas
ryžių maišelis
kario, bazilikų, kt. prieskonių
puse citrinos
žalios paprikos (papuošti)
PARUOŠIMAS:
Moliūgą supjaustykite kubeliais. Vištieną supjaustykite riekelėmis, svogūną supjaustykite kuo smulkiau. Išsivirkite ryžius. Per tą laiką kol ryžiai verda, pakepinkite vištieną, sudėkite moliūgus, svogūnus, pagardinkite prieskoniais. Kai ryžiai išvirs sudėkite į lėkštes, paimkite citriną ir išspauskite ant ryžių porą lašelių, sumaišykite, kad citrinos sultys pasiskirstytų tolygiai. Sudėkite vištieną su moliūgu bei svogūnais, viską sumaišykite. Pabarstykite žalios paprikos