Lengvai paruošiama, tačiau labai sultinga ir aromatinga vištiena su minkštomis burnoje tirpstančiomis bulvėmis. Pasiruošimas šiek tiek užtruks, bet vištienos skonis tikrai vertas to.
Išmėginkite šį įdomesnį patiekalą iš vištienos. Vištienos file susukta į rūkyta kiaulienos kumpį praskaidrins kasdienius ir jau spėjusius nusibosti valgius iš vištienos.
Mėsa mariuota su kefyru, gaunasi nepaprastai sultinga ir jokio sausumo. Kai kas labai nemėgsta krūtinėlės, dėl jos sausumo, todėl prieš ją kepant palaikykite per naktį kefyre - ji bus minkšta ir sultinga.
Keistas derinys vištiena su kefyru, tačiau tai puikus derinys. Vištiena gausis tikrai visiškai kitokia ir mėsa bus minkšta. Jeigu nebandėte - rekomenduojame.