Sultinga vištienos krūtinėlė vyno padaže. Jei iš po vakar Jums liko kelios taurės nebaigto vyno, nekubėkite jo išpilti - jis puikiai tiks marinatui.
Vištienos krūtinėlė su baltuoju vynu receptas
INGREDIENTAI:
1/2 vištienos filė
1 stiklinė balto sauso vyno
1 šaukštelis kario
raudonos maltos paprikos
PARUOŠIMAS:
Vištienos filė šiek tiek išmuškite, taip vištiena greičiau iškeps. Vyną sumaišykite su kariu, raudona malta paprika ir sudėkite vištienos krūtinėlę. palikite marinuotis per naktį. Kepkite orkaitėje 40 min. 200 C ant grotelių. Patiekite su makaronais bei grietinės padažu. Padažas: 1/2 supjaustyto raudono svogūno, šiek tiek svogūnų laiškų, įdėkite 4 šaukštus grietinės, pabarstykite šiek tiek sūrio. Viską pakepkite alyvuogių aliejuje.