Nors dažniausiai tokią vištieną yra patiekiama su ryžiais aš labai užsimaniau spagečių. Ypač su pievagrybių padažu.
Vištienos filė su soja ir medumi receptas
INGREDIENTAI:
300 g. vištienos filė
70 g. spagečių
1 šaukštas sojos
1/2 šaukštelio medaus
pipirų, maltos paprikos miltelių
20 g. sūrio
3 šaukštai grietinės
aliejaus kepti
3 pievagrybiai
3 skiltelės česnako
PARUOŠIMAS:
Vištienos file supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Kai paskrus supilkite soją, medų, karį, maltos paprikos miltelių. Gerai išmaišykite. Makaronus išvirkite. Apkepinkite sutrintą česnaką su pievagrybiais, supilkite grietinę, sutarkuokite sūrį ir kepkite kol jisai ištirps. Padažą sumaišykite su makaronais. Aš patiekiau kartu su marinuotais agurkais bei salotų lapais, kurie puikiai tinka prie šiek tiek aštrios vištienos.