Nors visi Lietuvoje pamėgę Azijos virtuvę, tačiau mažai kas pamėgina namie pasigaminti kažką panašaus, tačiau recepto paprastumas jus sužavės.
Azijos pieniška sriuba receptas
INGREDIENTAI:
1/3 stiklinės basmati ryžių
600 ml. pieno
80 g. krevečių
50 g. vištienos file
5 cherry pomidorai
1/3 aitriosios paprikos
3 skiltelės česnako
3 šaukštai citrinos sulčių
3 šaukštai aliejaus
druskos, pipirų
žiupsnis kinzos
1/5 malto imbiero
20 g. svogūnų laiškų
PARUOŠIMAS:
Sutarkuokite morką, supjaustykite česnaką, vištieną. Juos su krevetėmis apkepinkite keptuvėje su aliejumi. Į didelį dubenį supilkite pieną, išvirtus ryžius, sutarkuotą imbierą, kinzos, citrinos sulčių - sumaišykite. Tada iškepusią masę suberkite į sriubą, papuoškite pomidorais ir pabarstykite svogūnų laiškais.