Mieksikietiškas patiekalas, kuris manau patiks kiekvienam. Galima vietoj vištienos naudoti kiaulieną, jautieną, krevetes ir kt.
Kesadilijos receptas
INGREDIENTAI:
100 g. vištienos file
3 šaukštai žalių žirnelių
žiupsnis svogūnų laiškų
4 šaukštai sūrio
4 blynai tortilijų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1/2 svogūno
2 česnako skiltelės
prieskonių pagal skonį
PARUOŠIMAS:
vištienos file susmulkinkite kuo smulkiau ir pakepkite. Ant tortilijos sudėkite vištieną, žalius žirnelius, svogūnų laiškus, išspaustus česnakus, pagardinkite prieskoniais ir suberkite sūrį, perlenkite. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir sudėkite paruoštas kesadilijas. Tuomet kepkite atsargiai su mentelių pagalbą pavartant kesadilijas Keptuvėje. Kepkite ant mažos ugnies apie 15 min.