Kaip žinote pupelės yra labai sočios, todėl puikiai tiks pietums su mėsa.
Kiauliena su pupelėm receptas
INGREDIENTAI:
200 g. kiaulienos sprandinės
1/2 svogūno
2 skiltelės česnako
2 bulvės
1/2 konservuotų baltų pupelių
kario, čiobrelio
alyvuogių aliejaus
sviesto kepti
1/2 morkos
PARUOŠIMAS:
Kiaulienos sprandinę išmuškite ir kepkite ant sviesto iš abiejų pusių, pagardinant kariu, čiobreliais. Išvirkite bulves. Kitoje keptuvėje apkepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Į tą pačią keptuvę išspauskite česnaką. Kepkite kol gražiai paskrus. Sutarkuokite morką ir ją įmeskite kepti. Pupeles kepkite bendroje masėje, kol vidus šiek tiek įskils. Patiekite kartu su sprandine. Galite pagardinti konservuotais kukurūzais ar Jums patinkančiomis daržovėmis.