Galite pasirinkti ir kitokią vištienos dalį. Bet patartina vištieną marinuoti per naktį, pamatysite, skonis bus nepakartojamas.
Vištienos ketvirčiai baltam vyne receptas
INGREDIENTAI:
2 vištienos ketvirčiai
1 šaukštas sezamo sėklų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas kario
1/2 stiklinės balto sauso vyno
1 maišelis ryžių
1/2 stiklinė konservuotų kukuruzų
rukolos pagal skonį
PARUOŠIMAS:
Marinatui: supilkite vyną, sezamo sėklas, sutrintą česnaką, karį. Viską išmaišykite ir sudėkite vištieną. Ją išmaišykite marinate ir dėkite į šaldytuvą nakčiai. Kt. dieną įkaitinkite orkaitę 200 C. Kai įkais sudėkite vištieną į vidurinę zoną ir kepkite 200 C 40 min. Po kurio laiko patartina apversti. Išvirkite ryžius ir sumaišykite juos su kukurūzais. Patiekite kartu su rukola.