Šventinis stalas su didžiuliu karpiu jau turbūt nenustebins nei vieno lietuvio. Keptas Karpis tai šventinio stalo puošmena kuri be to dar ir tokia skani! Pateikiame Jums itin paprastą karpio kepimo būdą reikalaujantį vos kelių ingredientų.
Ypatingo skonio midijos su kiautais (arba geldelės) grietinėlės - balto vyno padaže. Nesudėtingai paruošiamas midijų patiekalas nepaliks abejingų jūros gėrybių mėgėjų. Tai ne tik vakarienė - tai ritualas.
Savaitgaliui labai tinkantis patiekalas - lašiša su makaronais. Puikiai tiks 200 g. rūkytos lašišos, kuri labiau skirta gaminant salotas bei suktinukus. Rezultatas nenuvils.
Nors pagalvosite, kad krevetės su bekonu nelabai dera, tačiau išbandykite šį patiekalą - skonis tikrai labai įdomus. Prie jų rekomenduojama pasigaminti ir padažą.
Kaip jau pastebėjote mėgstu makaronus, todėl jie užima didesnę dalį mano maisto raciono. Patiekalus su tunu gaminu tik su makaronais. Nerekomenduoju jo bandyti su bulvėm ar ryžiais, skonis tikrai ne toks skanus.