Purūs varškėčiai kepti orkaitėje. Minkštučiai varškėčiai nepaliks abejingų. Šiuos varškėčius paprasta paruošti, reikia nedaug ingredientų, kuriuos rasite savo virtuvėje.
Čili sriuba arba dar vadinama čili troškinys. Lengvai paruošiama aštri tiršta sriuba. Čili sriuba gali būti kaip užkandis arba kaip pagrindinis patiekalas.
Šventinis stalas su didžiuliu karpiu jau turbūt nenustebins nei vieno lietuvio. Keptas Karpis tai šventinio stalo puošmena kuri be to dar ir tokia skani! Pateikiame Jums itin paprastą karpio kepimo būdą reikalaujantį vos kelių ingredientų.
Balta mišrainė - tai pati populiariausia lietuviškų švenčių mišrainė. Nei Velykos nei Kalėdos be šios mišrainės daugeliui neįsivaizduojamos. Baltą mišrainę pasidarys kiekvienas - dalinamės labai paprastu baltos mišrainės receptu.