Reikia priminti, kad žirneliai ne tik labai skanūs, bet ir be galo reikalingi, nes turi daug aminorūgščių, cinko, seleno, magnio bei vitaminų, todėl siūlau įtraukti į savo meniu trintą žirnių sriubą.
Skamba neįtikėtinai? Nors dažniausiai gaspačo yra ruošiama su pomidorais, aš siūlau pabandyti su agurkais. Pamatysite, kad ši sriuba nenusileidžia įprastiniam gaspačo.
Kai kurie kreivai žiūri į brokolius ir kai juos pamato meniu arba ant stalo ieško kažko kito. Siūlau išbandyti gana skanų apkepą, o po jo gal ir nuomonė apie šią daržovę pasikeis.
Kai kurie žmonės nemėgsta brokolių, morkų ir kt. naudingų daržovių, nes jos nėra skanios. Šis receptas manau pakeis Jūsų požiūrį, nes ne tik pavalgysite, bet ir praturtinsite savo organizmą vitaminais ir mineralais bei išlaikysite gražias kūno formas.
Ilgai užtrunka paruošimas, bet dėl skonio verta paplušėti, nes pyragas per šventes išgraibstomas per kelias minutes - ir šeimininkė lieka patenkinta ir svečiai.