Bulvės universali daržovė, kuri Lietuvoje yra labai populiari. Todėl ir receptų su bulvėmis yra labai labai daug, na o mano pamėgtą apkepą su bulvėm ir sūriu siūlau išmėginti ir patiems.
Reikia priminti, kad žirneliai ne tik labai skanūs, bet ir be galo reikalingi, nes turi daug aminorūgščių, cinko, seleno, magnio bei vitaminų, todėl siūlau įtraukti į savo meniu trintą žirnių sriubą.
Skamba neįtikėtinai? Nors dažniausiai gaspačo yra ruošiama su pomidorais, aš siūlau pabandyti su agurkais. Pamatysite, kad ši sriuba nenusileidžia įprastiniam gaspačo.
Labai skanūs užkandis, kuris puikiai tiks prie skrudintos duonos bei su tortilijomis. Paprikos gana aštrios, bet galima jas ruošti ir šiek tiek švelnesnes, jei nemėgstate deginančio jausmo. Šios paprikos tiks ruošiant čili sriubą, padažui prie mėsos, kaip užkandis su skrudinta duona.